Socialfaglig medarbejder til Uldum Bofællesskab

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Vil du være med til at skabe gode rammer for udvikling? Da vores gode kollega går på pension, søger vi en ny kollega med socialfaglig bagrund til Uldum Bofællesskab. Vi tilbyder en fast stilling med en ugentlig arbejdstid på 30 timer. Arbejdstiden ligger i tidsrummet fra kl. 7-22 samt arbejde hver 2.-3. weekend. Tiltrædelse den 1. juli 2024 - eller tidligere, hvis muligt. 

Om jobbet og opgaverne

På Uldum Bofællesskab bor der 19 borgere i alderen 22 til 92 år, med nedsat fysisk og psykisk funktionsevne, i let eller middelsvær grad. Alle borgere har verbalt sprog og nogle kan læse og skrive. Uldum Bofællesskab er oprettet efter almenboliglovens § 105, stk. 2, hvor borgerne bor i egne lejligheder og har rettigheder efter lejeloven. Lejlighederne er fordelt på to afdelinger beliggende på samme matrikel, henholdsvis afdeling Åbo og afdeling Egespring. 

Uldum Bofællesskab ønsker, at borgeren har størst mulig selvbestemmelse. Vi har et særligt fokus på drømme og borgerens ønsker for eget liv. Den enkelte beboer støttes gennem samtaler og vejledning, for at opnå større selvstændighed. Den pædagogiske støtte tager udgangspunkt i beboernes egne ønsker og behov og med hensyntagen til, hvad den enkelte kan og gerne vil mestre. Mange af beboerne har primært brug for verbal guidning. Enkelte har også brug for fysisk støtte til enkelte opgaver. 

Du skal, som medarbejder på Uldum Bofællesskab, være med til at give beboerne trygge rammer i deres eget hjem. Vi tilstræber at skabe en tryg hverdag, præget af forudsigelighed og genkendelighed. Vi ønsker at have et udviklende miljø, hvor særligt neuropædagogik er centralt, i den daglige pædagogiske tilgang. Vi tilstræber at beboerne skal være medspillere i eget liv.

Vores forventninger til dig

Vi forventer at du:

 • Er positiv og udviklingsorienteret og vægter fleksibilitet og loyalitet højt.
 • Kan formidle både mundtligt og skriftligt.
 • Har en initiativrig og kreativ tænkning, til eksempelvis at kunne skabe alternative løsninger og tænke innovativt på opgaveløsningen.
 • Er nærværende og løsningsorienteret, i forhold til det pædagogfaglige arbejde.
 • Har humor, er jordnær og har et positivt mindset, som kan inspirere dine omgivelser samt bidrage til et godt arbejdsmiljø.
Derfor skal du vælge os

På Uldum Bofællesskab kan vi tilbyde:

 • En skøn og alsidig beboergruppe.
 • Stor selvstændighed i opgaveløsningen samt indflydelse på opgaverne.
 • Et spændende bofællesskab, som er dynamisk og i kontinuerlig udvikling.
 • Et bofællesskab, som vægter faglig udvikling, dialog og professionalisme højt, og hvor det er tilladt at undres over vores fælles praksis, og hvor der er fokus på kompetenceudvikling.
 • En faglig og engageret personalegruppe med et stærkt kollegialt fællesskab.
 • Et særligt fokus på det gode arbejdsmiljø.
Løn og ansættelsesvilkår

Løn og ansættelse efter gældende overenskomst, med mulighed for at forhandle kvalifikations- og funktionsløn.

 

Har du spørgsmål

Hvis du har spørgsmål er du velkommen til at kontakt planlægger Trine Kronborg, tlf. 21 29 32 18, tillidsrepræsentant Lene Lindstrøm, tlf. 61 62 95 83 eller leder Pernille H. Sørensen tlf. 23 30 32 65.

Ansøgning

Ansøgningsfristen er den 29 maj 2024. 

Der vil blive indkaldt til samtaler løbende, så tøv ikke med at sende netop DIN ansøgning. Når den rette kandidat er fundet, vil opslaget blive fjernet.

Om os

Du kan læse mere om Uldum Bofællesskab på https://www.hedensted.dk/borger/handicap-og-psykiatri/voksne-med-handicap/botilbud/uldum-bofaellesskab 

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Hedensted Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: deltid (30-30 timer ugentligt)

-Arbejdsgiver:

Hedensted Kommune, Åparken 52, 7171 Uldum

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 29-05-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6048151

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet