Oplev Mathilde Falch solo på Uldum Højskole

dato

Torsdag den 10. oktober 2024 kl. 19:30 byder Uldum Højskole velkommen til en unik koncertoplevelse med Mathilde Falch. Kendt for sine personlige fortællinger, humor og intense nærvær, vil Mathilde Falch levere en aften fyldt med høj energi, spontane historier og gode sange.

Mathilde Falchs koncerter er kendetegnet ved en blanding af personlige fortællinger og humor, hvilket skaber en unik forbindelse til publikum. Hendes kompromisløse og vilde, men samtidig sårbare sangskrivning, udfordrer den traditionelle songwriter-genre med moderne, alternative og skæve produktioner.

En karriere bygget på passion og dedikation
Mathilde Falch har i de sidste 14 år arbejdet utrætteligt på at opbygge sin karriere. Hun har spillet overalt, fra gader og private stuer til store spillesteder og festivaler. Som 19-årig oprettede Mathilde sit eget pladeselskab, "Just For The Record", hvorfra hun har udgivet al sin musik.

En af landets mest turnerende artister
Mathilde Falch er én af Danmarks mest intenst turnerende navne, både med sit rockband og som soloartist. Hun har opbygget en trofast fanbase gennem sine mange koncerter, hvilket ofte resulterer i udsolgte huse.

Gå ikke glip af denne mulighed for at opleve Mathilde Falch live på Uldum Højskole. Det bliver en aften fyldt med musik, nærvær og enestående energi.

Praktiske informationer
Dato: Torsdag den 10. oktober 2024
Tid: Kl. 19:30
Sted: Uldum Højskole, Højskolebakken 11, 7171 Uldum
Entré: 175 kr
Arrangør: Alle

Vi tager forbehold for, at oplysningerne om begivenheden kan have ændret sig siden, vi skrev artiklen. Tjek seneste opdateringer her
Kilde: Kultunaut