lagermedarbejder til jysk i Uldum (aftenhold)

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Vil du arbejde i en professionel og moderne virksomhed, som går op i den enkelte medarbejders trivsel og udvikling? Så er dette din chance for at blive en del af et dynamisk hold hos JYSK.

Vores kunde JYSK søger detaljeorienteret og energiske medarbejdere til et Try & Hire-forløb i “Pluk”-afdelingen. I denne afdeling pakkes varerne til de enkelte JYSK-butikker og onlineordrer på paller. Afdelingen er fuldautomatisk, så varerne kommer automatisk til dig, og ved hjælp af ”sugekopper” pakker du pallerne.

Du skal have en passion for lagerarbejde og et ønske om at gøre det både sjovt og sikkert på arbejdet. Vi forventer desuden, at du har et skarpt øje for detaljer og en passion for at finde løsninger. Derudover må du gerne være nysgerrig og have evnen til at tænke uden for pallen.

Lyder ovenstående som noget for dig, og ønsker du at blive en del af en global boligkæde, så synes vi, at du skal læse videre.
JYSKs distributionscenter i Uldum er Nordens største fuldautomatiske lager. Her kommer ”safety first” – så din arbejdsdag kan foregå i gode og trygge rammer.

Dine primære arbejdsopgaver

• Du har ansvaret for at opbygge en palle med kasser så solidt som muligt

• Du gør brug af scanner
• Diverse ad hoc-opgaver

Dig som person

• Det er en fordel at være god til Tetris eller til at pakke bilen til sommerferien
• Du er god til at holde hovedet koldt og have overblik
• Du trives med rutineopgaver
• Du ser løsninger og går op i detaljen
• Du er mødestabil og fleksibel i forhold til at give en hjælpende hånd i andre afdelinger
• Du kan lide at skabe en konkurrence for dig selv og trives med at arbejde efter mål

Randstad tilbyder

• Try & Hire-forløb
• 163,85 kr./t. + overenskomstmæssige tillæg
• Attraktiv kantineordning
• Aftenhold: mandag-torsdag kl. 14.15-22.30, fredag kl. 13.45-22.30 (hver anden uge har du en fridag)

Ansættelsesdato
• Hurtigst muligt eller efter aftale.

Hvis du er klar på at løfte lagerarbejde til nye højder og have det sjovt, mens du gør det, så send din ansøgning og dit CV ved at trykke på ”ansøg nu”. Vi afholder samtaler løbende, og alle henvendelser behandles fortroligt.

Næste trin i rekrutteringsprocessen

Når du har søgt stillingen, modtager du en invitation til et interview med vores virtuelle assistent Hubert. Dette interview tager cirka 10 minutter, men der er ingen tidsbegrænsning, så du kan besvare spørgsmålene i dit eget tempo. Interviewet foregår via en chat, hvor du skriftligt besvarer spørgsmålene.

Invitationen fra Hubert sendes fra e-mailadressen hubert@hubert.ai og fremsendes, efter du har sendt din ansøgning. Vi beder dig fuldføre interviewet inden for 48 timer, hvorefter en Randstad-konsulent vil gennemgå din ansøgning samt din dialog med Hubert.

om randstad

Randstad DK er en del af den internationale Randstad Group, som er verdens største udbyder af HR-løsninger. Med over 4.900 kontorer fordelt på 39 lande formidler vi hver dag arbejde til mere end 650.000 mennesker verden over.
I Danmark er vi blandt de førende vikar- og rekrutteringsbureauer med afdelinger i København, Aarhus, Aalborg og Kolding. En position, vi har opnået, fordi vi som eksperter på arbejdsmarkedet formår at matche kvalificerede kandidater med de rette jobmuligheder.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Hedensted Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

RANDSTAD A/S, Kokholm, 6000 Kolding

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 15-05-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6017562

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet